Contractor

Peak Polar utvikler og produserer flere type bilpåbygg og tilbehør innen forskjellige bruksområder og bransjer. CarryFrame er ryggraden systemet bygges på. Det er først og fremst designet for profesjonelle brukere som setter strenge krav til holdbarhet og funksjon. 

Med vårt selvutviklede festesystem montert på bilen kan du enkelt og raskt ta av og på alt fra canopy/hardtop til verktøy- og utstyrsbokser. Det er kun fantasien som setter grenser på hva systemene innredes med, hva som kan festes på det ytre profilsporet og hva slags mål canopy eller boks/skap har. I tillegg kan du flytte systemene mellom flere like biler med samme festesystem, eller hva med å sette det på en hengerplattform? 

Nå som el-pickupene begynner å bli leveringsklare er du også rustet for fremtiden med et system fra Peak Polar. Hvorfor kjøre rundt på tungt verktøy når du ikke trenger det? Sett det igjen på prosjektplassen med egne bein som enkelt festes på de vertikale profilene, så har du alt du trenger klart. Da også med sentrallås, alarm og GPS-tracking stående der du trenger det mest.

Vi er tidlig i lanseringen, men jobber kontinuerlig med å utvide produktene. I tillegg ser vi etter entreprenører med større bilpark som kan være med å kartlegge forskjellige behov vi kan løse. 

Ta kontakt så skal vi sørge for en fleksibilitet i bilparken markedet ikke har sett tidligere!

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Peak Polar AS

Stokke, Norway
info@peakpolar.com
Org.nr: 925 747 815

© Peak Polar. All rights reserved.
Privacy