Overlanding

Peak Polar utvikler og produserer flere type bilpåbygg og tilbehør innen forskjellige bruksområder og bransjer. CarryFrame er ryggraden systemet bygges på. Det er først og fremst designet for brukere som setter strenge krav til holdbarhet og funksjon.

Uansett om du er en overlander som bruker telt og rigg på korte eller lange turer, skal du alltid være trygg på at utstyret holder og at tilbehør er tilstrekkelig festet.

Med våre takteltfester har vi beregnet en godkjent last på tilsammen 600kg der et feste er tatt ut av beregningen! Ett takfeste på 10cm bredde er testet og godkjent til 200kg med en sikkerhetsfaktor på 2X. Det vil si at det i teorien skal tåle 1600 kg på fire 10cm fester før det kommer til strukturell påvirkning. 

I tillegg kan alle våre systemer leveres med blant annet sentrallås på alle dører. Dette kan enten styres med egen fob/fjernkontroll eller kobles opp mot bilens egen sentrallås. 

Alle våre bokser og canopys har også et så solid tak at du kan stå på det. Det er faktisk en reell terrasse for takteltet.  På eget ansvar selvfølgelig. 

Med vårt hurtigfestesystem montert på bilen kan du enkelt og raskt ta av og på alt fra canopy/hardtop til utstyrsbokser og hundebokser. Det er kun fantasien som setter grenser på hva systemene innredes med, hva som kan festes på det ytre profilsporet og hva slags mål canopy eller boks/skap har. I tillegg kan du flytte systemene mellom flere like biler med samme festesystem, eller hva med å sette det på en hengerplattform?

Nå som el-pickupene begynner å bli leveringsklare er du også rustet for fremtiden med et system fra Peak Polar. Hvorfor kjøre rundt på et stort taktelt, utstyr, kjøkkeninnredning og alt du ellers har på bilen under overlanding når du ikke er på tur? Sett det igjen hjemme eller på camp-plassen med egne bein som enkelt festes på de vertikale profilene, så har du alt stående klart til å kobles på bilen når du trenger det igjen. 

Vi har trolig designet den mest robuste isolerte canopyen på det kommersielle markedet. Og, vi stopper selvfølgelig ikke på canopy. Du vil se mer av Peak Polar på solide overlander-biler i fremtiden. 

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Peak Polar AS

Stokke, Norway
info@peakpolar.com
Org.nr: 925 747 815

© Peak Polar. All rights reserved.
Privacy